نخستین رویداد استارت آپ انتخاباتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل برگزار شد

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۱ کد : ۴۸۰۸۹ اخبار اطلاعیه ها
نخستین رویداد استارت آپ انتخاباتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی اردبیل برگزار شد

با نزدیک شدن به ایام انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و به همت کانون بسیج اساتید و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، در سالن اجتماعات این واحد استانی با روند سه روزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد استان اردبیل، این رویداد که برای اولین بار در تاریخ انتخابات کشور انجام می شود در یازده محور بمناسبت یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و به میزبانی کانونهای بسیج اساتید دانشگاه ها برگزار شد.

گفتنی است که در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل نیز این رویداد با برگزاری آیین افتتاح آغاز شد و اکبر غاربی مسئول کانون بسیج اساتید شیوه نامه برگزاری این استارآپ را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.

همچنین در بخشی از این آیین، علی قاهری در گرامیداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و جایگاه رفیع شهادت و این شهید بزرگوار به ایراد سخنرانی پرداخت.

شایان ذکر است ایده های برتر به مرحله استانی معرفی شده و منتخبین استانی نیز به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.