کارگاه آموزشی آشنایی با فرایند برگزاری آزمونهای پایان ترم در اردبیل برگزارشد

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۹ کد : ۴۸۰۸۷ اخبار اطلاعیه ها
کارگاه آموزشی آشنایی با فرایند برگزاری آزمونهای پایان ترم در اردبیل برگزارشد

به همت دانشگاه جامع کاربردی واحد استانی اردبیل، کارگاه آموزشی آشنایی با فرایند برگزاری آزمون های پایان ترم با محوریت آزمونهای متمرکز در سالن اجتماعات این واحد استانی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی واحد استان اردبیل، در این کارگاه داریوش لطیفی ابتدا با اشاره به جایگاه معنوی شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، جایگاه رفیع شهادت را یک رتبه خواستنی توصیف کرد و شهادت این سردار شهید را بر تربیت نسل جدید بسیار موثر خواند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل، در خصوص تاثیر گذاری جمهوری اسلامی ایران بر منطقه نیز اظهارداشت: امروز هر کجا نگاه کنیم رد پای جمهوری اسلامی ایران هست و هیچ غائله ای در خاورمیانه بدون حضور جمهوری اسلامی قابل حل نیست، مگر اینکه راهکارهایش  را از ایران طلب کنند.

لطیفی سردار سلیمانی را نه یک فرد،بلکه یک مکتب خواند و اضافه کرد: بزرگترین نعمت شهادت است و خداوند به افراد برگزیده اعطا می کند.

رئیس واحد استانی اردبیل درپایان صحبت های خود، در خصوص هر چه بهتر و قانونمند برگزارکردن آزمون پایان ترم با محوریت آزمونهای متمرکز، توصیه های لازم را به روسا و کارشناسان مراکز اموزش علمی کاربردی شرکت کتتده در این کارگاه ارائه نمود.

همچنین در بخش های مختلف این کارگاه کارشناسان واحد استانی نیز در حوزه های مختلف از جمله آموزشیریا، نظارت و ارزیابی، فناوری، حراست، کمیته انضباطی و ... دستورالعمل ها و آئین نامه ها را بصورت مبسوط برای حاضرین بیان و در پایان مراسم نیز برنامه پرسش وپاسخ انجام شد.