گزارش روز دوم: کارگاه آموزشی مهارتهای مشترک کسب و کار و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی منطقه ۳

۲۱ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۲ کد : ۴۸۰۸۲ اخبار اطلاعیه ها
گزارش روز دوم:  کارگاه آموزشی مهارتهای مشترک کسب و کار و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی منطقه ۳

گزارش روز دوم:

روز دوم از کارگاه آموزشی مهارتهای مشترک کسب و کار و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی منطقه 3 به میزبانی اردبیل، در سالن کنفرانس مجتمع آموزشی و رفاهی فرهنگیان برگزار و عصرگاه روز پنجشنبه به کارخود خاتمه داد.

به گزارش روابط عمومی واحد استان اردبیل، از آغازین این کارگاه آموزشی دکتر صبحی قراملکی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه را با موضوع تیپ شناسی و شخصیت شناسی در کسب و کار شروع کرد و مطالب خودرا در دو بخش اول و دوم به شرکت کنندگان منطقه 3 دانشگاه جامع علمی کاربردی شامل استانهای آذربایجان شرقی، غربی، زنجان و اردبیل ارائه نمود.

در ادامه کارگاه دکتر صبحی هدایت شغلی مخاطبان را در دو بخش اول و دوم محور صحبت هایش قرارداد و در لابلای تدریس خود، کارگاههای عملی را با موضوعات مختلف و در چند نوبت در بین فراگیران اجرا نمود.

شایان ذکراست که این کارگاه آموزشی با رضایت کلیه شرکت کنندگان و با عکس یادگاری دسته جمعی به کار خود پایان داد.

( ۱ )